Përvoja e përdorimit Keto Diet

Karina nga Portofino, e cila ishte në gjendje të dobësohej me ndihmën e Keto Diet, ndau përvojën e saj me ne. Humbja e peshës ndryshoi rrënjësisht jetën e vajzës dhe tani ajo është e lumtur.

Vendosa të dobësohem kur fillova të kërkoj një burrë

Foto e Karina para dhe pas përdorimit të Dietës Keto

Unë gjithmonë kam dashur të shoh një njeri të mirë pranë meje. I tillë që ai ishte i mirë, i fortë, i zgjuar, i gjatë, kishte një punë prestigjioze dhe të ardhura të larta. Edhe në institut, u kushtova vëmendje shokëve të klasës me perspektivë, por marrëdhëniet me ta nuk u zhvilluan.

Unë mendoj se mosha ime e re në atë kohë, si dhe mbipesha, ishte faji. Po, unë gjithmonë isha i trashë, 94 kilogramë me një lartësi prej 178 centimetra më bënë një bombë. Isha shumë e trashë, në fillim kisha turp për këtë, por më pas ndalova të shqetësohem për këtë.

Mendova seriozisht për pamjen time vetëm kur doja të martohesha dhe fillova të kërkoj një festë të përshtatshme për veten time. Unë u regjistrova në një faqe takimesh nën fotografinë e dikujt tjetër të një bjonde të hollë dhe fillova të kërkoj për kandidatët për burrin tim.

Djemtë njiheshin në mënyrë aktive me njëri-tjetrin, shkruanin dhe dërgonin dhurata virtuale. Vendosa të dilja nga hijet dhe ta zëvendësoja foton false me foton time. Zgjodha një foto ku dukem shumë më e dobët se në jetë, por as të dashurve të mi nga faqja e takimeve nuk u pëlqente. Shumica e tyre u zgjidhën, por ishte vetëm një person me të cilin ne vazhduam të komunikonim. Ai i plotësonte të gjitha kriteret e mia, çdo ditë ne komunikonim gjithnjë e më afër, dhe një ditë ai kërkoi një takim. E kuptova që kisha nevojë të bëhesha në formë, pasi ai ishte jashtë vendit dhe më kishte mbetur edhe një muaj i tërë.

Unë menjëherë eliminova ëmbëlsirat nga dieta dhe fillova të kërkoj mjete të përshtatshme për humbjen e peshës. Unë dija për ketozën më parë, por kalimi tek ajo ishte një detyrë dërrmuese për mua. Kam lexuar komente rreth Dietës Keto dhe vendosa të ndërthur ushqimin pa ëmbëlsira me këto pilula.

Kapsulat Ushqimore Keto dhe Jeta ime e Re

Keto Diet premtoi humbje të sigurt të peshës përmes ketozës, e cila është ajo që më duhej vërtet, dhe vendosa të porosis pilula. Bleva tre pako në të njëjtën kohë, kështu që ishte e mjaftueshme për një kurs të plotë. E kuptova se si ta përdorja produktin menjëherë, piva një kapsulë një herë me ujë.

Karina humbi 12 kg me ndihmën e Keto Diet

Rezultati nuk vonoi të vinte. Pas pesë ditësh aplikimi, vura re se xhinset e mia kanë filluar të më rrëshqasin, dhe disa nga xhupat nuk janë mirë të palosen nën sqetulla. Unë u frymëzova nga rezultati, vazhdova të pija Dietën Keto dhe shtova një sport të vogël në jetën time. Në dhjetë ditët e para, humba 6 kilogramë. Ishte pothuajse dy madhësi veshjesh, figura ime u përmirësua dukshëm, por stomaku dhe prapanica mbetën shumë të mëdha.

Unë kam përfshirë një sport të vogël në jetën time dhe pesha ime ka rënë me 3 kilogramë të tjerë. Në total, për tre javë kam humbur 12 kilogramë dhe pas një muaji e gjysmë kam humbur 16 kilogramë. Nuk e njoha veten në pasqyrë. Isha aq i mirë sa më dukej se nuk isha unë.

Në kohën kur erdhi shoku im i ri nga interneti, unë isha mirë. Ai më pagoi një bandë komplimentesh, më tha që në jetë jam edhe më i mirë se në foto. Ne filluam të kalonim gjithnjë e më shumë kohë së bashku dhe gjashtë muaj më vonë ai më propozoi dhe më ftoi në Portofino, ku ai tashmë ishte zhvendosur plotësisht.

Ne u martuam, burri im është pikërisht ajo që ëndërrova. Ai thotë se është shumë i kënaqur që ka një grua kaq të bukur, saqë gjithmonë donte vetëm një dhe se më njihte gjithë jetën. Ai vazhdimisht më jep veshje të reja dhe ne shpesh dalim para njerëzve.

U bëra shumë më i sigurt në vetvete, kjo është një ndjenjë e paharrueshme që nuk e kam provuar kurrë ndërsa isha i ngopur. Pesha ime është akoma në 78 kilogramë. Nuk do të dobësohem më, jam absolutisht e lumtur. "